Отборът на ЦСКА победи Литекс с 2:0 в учебна игра,

...
Отборът на ЦСКА победи Литекс с 2:0 в учебна игра,
Коментари Харесай

ЦСКА победи Литекс в учебна игра

Отборът на ЦСКА победи Литекс с 2:0 в образователна игра, която се организира през днешния ден на клубната база в "Панчарево ", където "червените " са на лагер-сбор по време на първия стадий от предсезонната подготовка на отбора. Спарингът се организира при закрити врата.

През първата част алените демонстрираха по-добра игра и направляваха събитията на терена, като владееха повече топката и непрекъснато търсиха път към противниковата врата. В 11-ата минута Бисмарк Чарлс откри резултата, откакто засече с глава топка, която се отби от напречната греда след изстрел на Мено Кох. В 21-ата минута при една от редките си контраатаки гостите от Ловеч получиха право да изпълнят дузпа, която бе отсъдена за нарушаване против Стефан Неделчев. Зад топката застана Илиян Капитанов, който стреля мощно в долния ляв ъгъл на вратата на Димитър Евтомов, само че стражът на "червените " сподели забележителен инстикт и мазета в корнер. До почивката ЦСКА пропусна още няколко преференциални положения за удвояване на резултата посредством Тиаго Родригес, Бисмарк Чарлс и Греъм Кери и двата състава се отдръпнаха към съблекалните с гол задатък за домакините.

През втората част старши треньорът Любослав Пенев направи доста промени в състава, като даде опция на всички налични футболисти да вземат присъединяване в дуела. ЦСКА продължи да нападна и да господства на терена и в 80-ата минута Мартин Смоленски направи хубаво подаване от дълбочина към Радослав Живков, който останал самичък против вратаря осъществя втори гол. Така ЦСКА се поздрави с успеха.

Отборът ще продължи да се приготвя на клубната база в Панчарево до 25 юни, когато ще отпътува за Австрия, където ще изиграе 4 контролни срещи по време на втория стадий от предсезонната подготовка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР