Отборът на ЦСКА победи Етър с 1:0 в отложен мач

...
Отборът на ЦСКА победи Етър с 1:0 в отложен мач
Коментари Харесай

ЦСКА се добра до трите точки във Велико Търново

Отборът на ЦСКА победи Етър с 1:0 в отсрочен мач от седмия кръг на Първа лига, който се игра на стадион " Ивайло " във Велико Търново. " Червените " приключиха мача с 10 души на терена и бяха покрай това да изтърван трите точки, само че гол на " виолетовите " бе анулиран в добавеното време.


Срещата стартира с доста мощен напън на домакините, които заемат последното място в класирането. Вратарят на " алените " Густаво Бусато бе звездата на своите през първото полувреме след четири страхотни спасявания, а гол на " болярите " бе анулиран поради засада. В началото на втората част играчите на Нестор ел Маестро наказаха неточност на противника и Марселино Кареасо откри резултата. В 60-та минута капитанът на ЦСКА Амос Юга извърши нарушаване като финален в отбрана и след консултация с екрана край тъчлинията реферът Ивелин Занев му сподели пряк червен картон, само че не отсъди дузпа, откакто реши, че фалът е отвън наказателното поле.

Най-драматичният миг пристигна в добавеното време, когато Ивайло Димитров изравни за Етър, само че след интервенция на ВАР попадението бе анулирано поради засада в по-ранен стадий на офанзивата. По този метод " алените " съумяха да стигнат до трите точки и към този момент разделят първото място в класирането с 32 точки, като " моряците " имат малко по-добра голова разлика. Етър остава на дъното с 8 точки от 15 мача. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР