Отборът на ЦСКА победи Берое с 3:0 у дома в

...
Отборът на ЦСКА победи Берое с 3:0 у дома в
Коментари Харесай

ЦСКА не се затрудни с Берое, Шопов използва шанса с два гола и асистенция

Отборът на ЦСКА победи Берое с 3:0 вкъщи в мач от 23-ия кръг на Първа лига. На Националния стадион " Васил Левски " старозагорци играха с човек по-малко в огромна част от дуела и не съумяха да затруднят своя противник.


Треньорът на " алените " Нестор ел Маестро даде късмет в стартовия състав на халфа Станислав Шопов и младият български футболист се възползва по отличен метод, като вкара два от головете и асистира за третия. Още в третата минута Шопов се разписа със мощен и прецизен удар с левия крайник след центриране от корнер. В 17-та минута капитанът на Берое Франко Минго загуби топката от Фернандо Каранга като финален в защитата и фаулира бразилеца, поради което получи червен картон от рефера Георги Кабаков.

В 32-та минута Шопов даде страховит извеждащ пас на Матиас Фаетон, който не сбърка от добра позиция за 2:0. Три минути след почивката Джонатан Линдсет разцепи защитата на противника с положително подаване, след което Фаетон изведе Шопов на точката на дузпата и той решително вкара.

До края " алените " понижиха оборотите и умерено затвориха срещата. Така ЦСКА към този момент има 48 точки, три по-малко от водача Черно море, като двата отбора са изиграли еднакъв брой мачове. Лудогорец е втори с 48 точки и два мача по-малко от съперниците си. Берое записа трета поредна загуба в шампионата през годината и заема 12-то място в класирането с актив от 25 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР