Отборът на ЦСКА от 90-те до наши дни, управляван Пламен

...
Отборът на ЦСКА от 90-те до наши дни, управляван Пламен
Коментари Харесай

Ретро ЦСКА спечели финалната групова фаза в WINBET e-футбол лига

Отборът на ЦСКА от 90-те до наши дни, ръководен Пламен Димитров, приключи преди всичко във финалната групова фаза на WINBET е-футбол лига, откакто натрупа актив от 68 точки при изиграването на всичките си 26 мача в топ 14 на шампионата и остана неосъществим на върха във краткотрайното класиране.

Плейофната фаза, която ще дефинира първенеца в електронното състезание по футбол на България, приключва на 30 декември и в нея ще вземат участие осемте най-хубави геймъри в групата, на които им следва да изиграят ¼-финал, ½-финал и край. Освен ретро ЦСКА напред не престават от 90-те до наши дни,,,,, и, само че към момента не е ясно по какъв начин тези тимове ще бъдат подредени в крайното класиране и кои ще бъдат техните противници.

Същевременно тимът на Берое, ръководен от Спас Желязков, не пощади ЦДНА на Александър Гавалюгов във вчерашния мач от WINBET е-футбол лига, който беше излъчен по Sportal TV, и означи цели 10 гола в противниковата врата. Червените стартираха с груба неточност, откакто си вкараха автогол още в 6-ата минута на срещата, а незабавно по-късно Бакалов (10 мин.) удвои резултата за Берое. Желязков означи още един гол посредством Маринов (41 мин.), а в ответната офанзива Миланов (44 мин.) осъществя единственото попадение за ЦДНА в мача.

Армейците обаче нямаха опция да се зарадват на триумфа си, защото получиха бърз гол, още веднъж посредством Маринов (45+1 мин.), последван от извънреден удар с пета на (45+5 мин.). Силна преса от страна на старозагорският отбор докара до пет нови попадения във вратата на алените. Два от тях записа още веднъж Маринов (51, 56 мин.) и по един на Мерло (61 мин.), Апостолов (71 мин.) и (82 мин.). Така дуелът приключи при резултат 10:1 в интерес на Берое.

Във втория си ефирен мач за деня от финалната групова фаза на WINBET e-футбол лига Спас Желязков си извоюва още една победа, този път против Емил Киров с тима на Добруджа. Двамата опитни състезатели в електронното състезание по футбол на България демонстрираха мощна игра в отбрана и едвам в 75-ата минута старозагорският отбор посредством Почански съумя да я пробие и да означи победния гол в срещата.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР