Отборът на ЦСКА обяви, че вече са пуснати в продажба

...
Отборът на ЦСКА обяви, че вече са пуснати в продажба
Коментари Харесай

ЦСКА пусна билетите за ЦСКА 1948 и обяви: ЦСКА е само един

Отборът на ЦСКА разгласи, че към този момент са пуснати в продажба билетите за идващия домашен дуел на отбора от Първа лига, който ще бъде против ЦСКА 1948 на 29 август (понеделник).

Срещата на стадион " Българска войска " от 8-ия кръг на шампионата стартира в 20.30 часа, а от клуба приканиха всички последователи на тима да дойдат на стадиона, с цел да покажат, че " ЦСКА е единствено един ".

Ето го и формалното известие, оповестено на клубния уебсайт на " алените ":

" Във времена, в които ЦСКА е нападнат от всички вероятни страни, в които борбата е главно отвън терена, в които измените са всекидневие, полезностите - сведени до най-малко, а достойнството - само използвана във подправени лозунги имаме потребност, повече от всеки път, да покажем, че ЦСКА не може да бъде опустошен, че обичта не може да бъде сменена. Защото ЦСКА сте вие. ЦСКА е Армията, емблемата и историята.

Мачът на 29.08. не е редуциран до просто футбол. Това е мач против противник, в чийто боеприпас от оръжия са само парите и операцията. Манипулация, за която мълчахме прекомерно дълго. Този път дано дружно и ясно извикаме, че ЦСКА Е САМО ЕДИН.

Подкрепи тима в срещата от VIII кръг на Първа лига в 20:30 ч. Нека ехото от трибуните на “Българска войска ” озвучи София еднопосочно - НИЕ съдебномедицинска експертиза ЦСКА и любовта ни не се купува! "

Преди дуелът против ЦСКА 1948 обаче на футболистите на Саша Илич им следва реваншът против Базел от шампионата Лига на конференциите.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР