Отборът на ЦСКА Москва успя да се изправи след тежкото

...
Отборът на ЦСКА Москва успя да се изправи след тежкото
Коментари Харесай

ЦСКА Москва се вдигна и взе победа след побоя в Разград

Отборът на ЦСКА Москва съумя да се изправи след тежкото проваляне 1:5 от Лудогорец в четвъртък. Момчетата на Виктор Гончаренко взеха сложна победа 3:2 над ФК Краснодар в 10-ия кръг на съветското състезание.

Както и резултатът подсказва, триумфът не пристигна по никакъв начин елементарно. Всъщност срещата в цялостна степен разсъни неприятния спомен от Разград, защото през първото полувреме „ армейците” изковаха преднина от 3:0. Никола Влашич откри от дузпа в 32-ата минута, а единствено 5 по-късно хърватинът асистира за щатния голмайстор Фьодор Чалов. Три минути преди почивката Влашич беше прецизен още един път и като че ли за Краснодар нямаше противоположен път обратно.

На почивката наставникът Сергей Матвеев извърши две смени с опит да преобърне събитията и влизането на Маркус Берг несъмнено съживи краснодарци. Шведът вкара две попадения в границите на 3 минути – сред 57-ата и 60-ата – и внезапно интригата се завърна с цялостна мощ.

Все отново домакините откриха метод да опазят минималния си задатък и взеха 7-и триумф от началото на сезона. С 22 точки ЦСКА Москва изостава на единствено 1 зад водача Зенит Санкт Петербург. Краснодар е четвърти с 20 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР