Отборът на ЦСКА гостува на Черно море в мач от

...
Отборът на ЦСКА гостува на Черно море в мач от
Коментари Харесай

Пореден шанс за ЦСКА да стопи преднината на шампиона

Отборът на ЦСКА гостува на Черно море в мач от 32-ия кръг на Първа лига. Двубоят е през днешния ден от 17,30 часа на стадион „ Тича ” във Варна и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата минута по минута, като в уеб страницата може да намерите също всички голове от мача и всяка спортна обстановка от него.

„ Червените ” идват във Варна с намален тонус след загубата от Ботев Пловдив в предишния кръг. ЦСКА не съумя да се възползва от неверната стъпка на Лудогорец точно против Черно море и не можа да понижи преднината на първенците. Разликата на върха сред двата отбора остава пет точки.

Старши треньорът на домакините Илиан Илиев ще може да разчита на Мирослав Енчев, който се завръща в строя, откакто изтърпя наказването си. Извън сметките обаче остава Патрик Андраде. Той ще липсва на „ моряците ” в два следващи мача поради насъбрани жълти картони.

Тимът на Черно море несъмнено се намира в добра форма, а с успеха си над Лудогорец в предишния кръг тимът от „ Тича ” се трансформира в едвам третият състав в историята, който съумява да нанесе две загуби на първенците в един сезон. Преди това направиха единствено отборите на Литекс и Локомотив Пловдив.

В лагера на ЦСКА настроението е минорно, откакто в границите на една седмица „ алените ” отпаднаха от шампионата за Купата на България, а няколко дни по-късно, сякаш се елементарни и с очакванията си за купата. И в двата случая в черна котка за тима от София се трансформира Ботев Пловдив.

За днешния мач заради наказване отпада Евандро, а цели четирима играчи „ висят ” с картони – Малинов, Пинто, Антов и Лясков.

Въперки че сезонът към момента не е завършил в ЦСКА към този момент работят по селекцията на отбора. Очаква се през лятото на стадион „ Българска войска ” да дебаркират най-малко петима нови играчи. Близо до автограф с „ алените ” е Петър Занев, който сега е без тим, само че тренира с тима на Любослав Пенев.

До този миг от сезона ЦСКА позволи пет провали, като и петте пристигнаха при гостувания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР