Отборът на ЦСКА е отказал оферта на стойност 3.5 милиона

...
Отборът на ЦСКА е отказал оферта на стойност 3.5 милиона
Коментари Харесай

ЦСКА отхвърлил оферта на Бешикташ с милион над клаузата на Кайседо

Отборът на ЦСКА е отказал оферта на стойност 3.5 милиона евро от Бешикташ за Жорди Кайседо, оповестява Sportal.bg. Любопитно е, че нападателят има откупна уговорка, която е с един милион по-малко, по думите на сътрудника на играча - 2.5 милиона. Проблемът за “черните орли” обаче е бил, че сумата би трябвало да се заплати едновременно, а все още отборът от Истанбул няма опция да извади вкупом тези пари.

Предложението е било сумата да се изплати на няколко вноски доникъде на 2024 година, което се оказало недопустимо за управлението на “червените”. Офертата е пратена преди месец, само че не е призната от босовете на “Българска армия”, които считат, че могат да вземат повече за еквадорския национал.

Както е известно Кайседо се забави с присъединението си към лагера на ЦСКА в Австрия, откакто имаше самолетни несгоди, а по-късно прекара два дни в Истанбул при мениджъра си Ернан Бенято. От клуба излязоха с публична позиция и осъдиха остро дейностите на футболиста, като обявиха, че ще последват съществени санкции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР