Отборът на ЦСКА 1948 пусна в официална продажба абонаментните карти

...
Отборът на ЦСКА 1948 пусна в официална продажба абонаментните карти
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пусна абонаментните карти за новия сезон в efbet Лига

Отборът на ЦСКА 1948 пусна в публична продажба абонаментните карти за домакинските срещи на „ алените “ през идния сезон 2022/23, започващ през уикенда 8 – 11 юли. Столичани стартират новата акция в efbet Лига с домакинство на Левски.

Ето и формалното изказване на клуба:

ЦСКА пусна в публична продажба абонаментните карти за домакинските срещи на „ алените “ през идния сезон 2022/23, започващ през уикенда 8 – 11 юли.

Отборът стартира акцията с дерби против Левски, като сме сигурни, че атмосферата на дуела ще бъде неописуема! Още в третия кръг „ армейците “, водени от старши треньора Любослав Пенев, пък одобряват първенеца Лудогорец! Ще имаме потребност от вашата безрезервна поддръжка!

Време е да покажете, че ще бъдете компактно до тима във всяка борба и през новия сезон със закупуването на абонаментна карта за мачовете на ЦСКА!

Сезонните пропуски могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на ЦСКА, както и в клубния офис на бул. „ Джеймс Баучер “ 12 в столицата. Скоро ще бъдат налични и в мрежата на Eventim.

Получаването на пластиките ще бъде съобразено с вас, като ще можете да се сдобиете с тях както на място в офиса ни, по този начин и на стадиона на първия мач или пък картата да бъде изпратена.

Всеки притежател на абонаментна карта за мачовете на „ армейците “ ще има опция да посещава всички домашен дуели на тима от efbet Лига и от шампионата за Купата на България на стадион „ Витоша “ в Бистрица през целия сезон. Пропускът ви дава право на свободен вход и на домакинските мчове на ЦСКА 1948 II във Втора лига и ЦСКА 1948 III в Югозападната трета лига.

Карта може да бъде заплатена и с банков превод към сметка: BG28BPBI81701075253101. При избор на този вид обаче след превода е нужно да се свържете с нас посредством мейл към [email protected] или позвъняване на 0882 747 014 за довеждане докрай на процедурата.

Ценовите категории на абонаментните карти са:

ВИП – 500 лева; Включва кетъринг преди и по време на мача

Сектор „ А “ – 300 лв.

Сектор „ Г “ – 150 лв.

Пенсионер/дете – 70 лв.

Деца до 7-годишна възраст могат да посещават мачовете гратис.

При зародили въпроси по покупката и потреблението на картите, можете да се свържете с нас и на [email protected] и тел. 0897 095 418.

Вече доказахме, че дружно можем да се противопоставим на всеки! „ Червената “ концепция ще бъде жива, до момента в който има хора като всички вас! Куп "армейски " митове се завърнаха вкъщи! Сред тях са Любослав Пенев, Спас Джевизов, Радослав Здравков! Знаем какъв брой доста значат тези имена за вас! Те разчитат на вашата поддръжка!

За нас!

За София!

ЗА ЦСКА!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР