Отборът на ЦСКА 1948 представи Любослав Пенев за нов старши

...
Отборът на ЦСКА 1948 представи Любослав Пенев за нов старши
Коментари Харесай

Любо Пенев: Когато ме изгониха в 12 през ноща, никой не ме защити

Отборът на ЦСКА 1948 показа Любослав Пенев за нов старши треньор. Ел Голеадор съобщи, че не чака почитателите на ЦСКА - София да са му ядосани за нещо, защото няма по какъв начин да работи някъде, където не е желан.

“Убеден съм, че реакцията ще е позитивна на почитателите на ЦСКА. След като не съм желан в един клуб, няма по какъв начин да работя там. Аз бях изпъден. Решение на управлението, по този начин са решили. Аз съм експерт и обичам да работя, не виждам за какво някой да се наскърбява. Преди 10 месеца някой отбрани ли ме, като ме изгониха в 12 през нощта? Някой да ме е издържал? Не би трябвало да има ядосани и афектирани. Няма оскърбление, всеки си носи отговорност. Аз съм спокоен и със самочувствие, че съм си приключил работата”, сподели Пенев.

" Какво се случи. Поемам тима и имаме единствено девет дни за подготовка. Играем полуфинал с Лудогорец, съвършен мач и отиваме на край. Перфектно свършена работа, само че в един миг инерцията свършва. Интервюто на Гриша Ганчев е една скалъпена и режисирана работа, в която има доста погрешни неща. Има и някои истини. Каза, че след втория лагер в Банско щели да спукат топката тия чобани, след втория лагер в Турция пък доста травми. Това са обстоятелства. Това е работа на старши треньора и кондиционния треньор и всички се оплакват от футболистите. А играчите не би трябвало да се пипат, тъй като те са артистите. Със същите футболисти без новите попълнения завършихме съвършено шампионата и спечелихме купата. Това са същите футболисти отпреди 10 месеца. В изявлението на Гриша Ганев хората бяха наречени " кибиците от „ Дървеното “. Но без тях, Гриша Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА. ".

" Отборът на ЦСКА 1948 желае да развива професионален футбол, има високи цели и желае да надгражда. Винаги в идната година да бъдеш на по-високо равнище. Целите са високи, а моите са още по-високи. Най-високите цели. Ако успеем - добре, в случай че не - продължаваме и идната година ще го реализираме. Искам футболистите да работят под футболно напрежение. Всички са експерти, стартират 11, ще има смени, промени. Ще създадем една сериозна подготовка и от първия мач започваме на високи обороти ", изясни още Любо.

" Все още работим по въпросите за селекцията. Започваме медицински прегледи, по-късно отиваме на подготовка в Банско. Държиме на школата да се развива. Най-важното е профилът на футболистите, които ще привличаме. Имаме екип, който се занимава доста професионално и не чакаме да имаме някакви пречки. Две години ми е договорът и с малко повече пълномощия. За първия тим е ясно, само че и ще следя втория и третия ", сподели още Пенев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР