Отборът на ЦСКА 1948 постигна победа с 5:0 над Спартак

...
Отборът на ЦСКА 1948 постигна победа с 5:0 над Спартак
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 разгроми Спартак Варна при неофициалния дебют на Любо Пенев начело на тима

Отборът на ЦСКА 1948 реализира победа с 5:0 над Спартак Варна в предсезонна контролна среща, играна в Банско.

„ Червените “ откриха резултата в 19-ата минута, когато Александър Колев центрира отдясно в наказателното поле на „ соколите “, където Георги Русев овладя топката и с фалцов удар по диагонала се разписа в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от стража Иван Дичевски.

В 25-ата минута голмайсторът Русев зае ролята на помощник, когато центрира отляво в пеналтерията на Спартак Варна, а връхлитащият от задна позиция Колев с удар от придвижване прати кълбото в мрежата за вратаря Дичевски за 2:0 в интерес на ЦСКА 1948.

Малко след половин час игра столичния отбор направи преднината си класическа, когато Стоян Стоичков получи топката по десния фланг, насочи се към центъра на терена и с удар от границата на наказателното поле на варненци прати неспасяемо топката в горния десен ъгъл.

Шест минути след началото на второто полувреме голмайсторът Алекс Колев осъществя второто си попадение в срещата след удар по земя от границата на наказателното поле на Спартак.

Колев оформи своя хеттрик в 59-ата минута, когато засече с глава центриране от левия фланг на Октавио в пеналтерията на „ соколите “, а топката се отби в десния непряк дирек на вратата и влетя в мрежата зад Иван Дичевски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР