Отборът на ЦСКА 1948 постигна победа с 2:0 при визитата

...
Отборът на ЦСКА 1948 постигна победа с 2:0 при визитата
Коментари Харесай

Комфортна победа в Стара Загора прати ЦСКА 1948 на 1/4-финал за Купата на България

Отборът на ЦСКА 1948 реализира победа с 2:0 при визитата си на Берое Стара Загора в дуел от осминафиналите на шампионата за Купата на България.

Попадение на Ивайло Чочев за " алените " през първата част бе анулирано поради засада, а по-чистите голови положения за " зелените " бяха в края на полувремето. ЦСКА 1948 излезе напред в резултата в 53-ата минута след попадение на Евгений Сердюк. В добавеното време всичко бе решено след гол на Александър Колев.

Първата заплаха в мача пристигна в 3-ата минута, когато Кирилов проби, навлезе в пеналта и стреля, само че топката мина на сантиметри от гредата.

Две минути по-късно Сердюк получи извеждащо подаване, съумя да влезе в наказателното поле и шутира в далечния ъгъл, само че бе доста неакуратен.

Гостите отбелязоха напред в резултата в 6-ата минута, когато Русев центрира от фаул, Хелитон съумя да смъкна за Чочев и халфът прати топката в мрежата от близка отдалеченост. След интервенция на ВАР обаче попадението бе анулирано поради засада.

След подновяването на играта Пенчев насочи удар от отдалеченост, само че Наумов съумя да боксира и мазета.

Нова рискова обстановка пред вратата на Караджов пристигна в 16-ата минута, когато Кирилов открадна топката и съумя да нахлуе в пеналта самичък против вратаря. Там той опита да откри Сердюк, топката бе блокирана, а по-късно и нанесе удар към вратата, само че още веднъж защитник в зелено съумя да се намеси и мазета в корнер.

Джонатан опитва удар от въздуха след осъществяването, само че бе прекомерно неакуратен.

В 19-ата минута Умарбаев получи топката в наказателното поле и върна към точката за дузпа, където непокрития Бастунов насочи доста мощен удар, който обаче бе отразен от Караджов.

Пет минути по-късно Русев центрира от корнер, а Хелитон стреля с глава. Караджов обаче още веднъж се намеси и улови.

В ответната офанзива Пенчев шутира по земя от към 25 метра, само че Наумов избави без проблем.

Рука центрира от фланга в 31-ата минута, Кръстев пропусна топката, а Георгиев стреля в придвижване по диагонала. Наумов обаче съумя да избие сложната за избавяне топка.

Серкан също опитва удар от към 25 метра в 35-ата минута, само че право в ръцете на Наумов. В ответната офанзива и Кирилов стреля от отдалеченост, само че прати топката над вратата.

В края на първата част Берое стигна до два рискови удара след центрирания. Първо Серкан засече топката от въздуха, само че Наумов мазета. След това и Кръстев съумя да стреля от близка отдалеченост, само че топката мина над вратата.

В добавеното време на първото полувреме Пенчев получи топката в наказателното поле и стреля с левия крайник, само че топката срещна гредата и бе избита.

Две минути след възобновяване на играта Сердюк получи топката в пеналта и стреля, само че над вратата.

Пенчев съумя да открадне топката в 50. минута и откри Кръстев, който даде за Мечев. Капитанът на зелените стреля от границата на пеналта, само че Наумов избави.

ЦСКА 1948 откри резултата в 53-ата минута, откакто Джонатан центрира в наказателното поле, а там Русев игра с топката, която попадна в Сердюк. Нападателят я прати в мрежата с удар от дребното наказателно поле – 0:1.

Калоян Кръстев стреля с глава в 66-ата минута след центриране на Митков, само че Наумов избави удара на нападателя.

В идващите минути играта бе доста накъсана и чистите голови положения липсваха.

Митков бе изведен на фланга в 76-ата минута, напредна и стреля в близкия ъгъл, само че не откри очертанията.

В ответната офанзива Охене получи топката на границата на пеналта и стреля в придвижване, само че ударът му срещна гредата.

Колев насочи удар с глава след центриране от корнер в 83-ата минута, само че топката мина на сантиметри от гредата.

Отново той бе покрай второ попадение минута по-късно, когато засече центирана от Русев топка, само че и този път ударът му мина около вратата.

Три минути преди края на мача Траоре опитва удар от отдалеченост, само че прекомерно неопределено.

Караджов избави удар на Чочев от дъгата в 89-ата минута.ь

Двубоят бе решен в добавеното време след попадение на Александър Колев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР