Отборът на Цървена звезда поднесе изненадата на вечерта в баскетболната

...
Отборът на Цървена звезда поднесе изненадата на вечерта в баскетболната
Коментари Харесай

Джордан Лойд наказа шампионите с 31 точки

Отборът на Цървена звезда сервира изненадата на вечерта в баскетболната Евролига. “Звездашите” отмъкнаха храбър триумф над настоящия първенец в конкуренцията ЦСКА (Москва) с крайното след продължение, преодолявайки закъснение от 14 точки в средата на третия интервал.

Uivajte u velikom povratku i pobedi crveno-belih

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) Това е вторият триумф на Цървена звезда в през сегашния сезон в Евролигата, като отборът на Саша Обрадович заема 10-ата позиция в класирането с баланс 2-2. Московските “армейци” разочароват с представянето си за момента и се намират на 12-ото място с актив от две победи и три провали.

Още в първите минути на третата част ЦСКА излезе напред с 14 точки, само че домакините се съвзеха и понижиха недостига си на единствено пет пункта преди финалните 10 минути от постоянното време. “Звездашите” даже съумяха да поведат в края на третата част посредством тройка на Деян Давидовац, само че след сполучлива пукотевица отдалеко на Даниел Хакет резултатът на таблото сочеше 71:73 за гостите при оставащи 49 секунди от дуела.
 Jordan Loyd - Crvena Zvezda mts Belgrade - EB20 Героят Джордан Лойд обаче се възползва от нарушаване на Майк Джеймс, с цел да изпрати мача в продължение, а в спомагателните пет минути наниза 9 от 13-те точки за отбора си, с цел да донесе триумфа на Цървена звезда - 86:84.

Лойд означи 31 точки за успеха на " червено-белите " при пукотевица 11/21 от полето и 7/7 от наказателната линия, добавяйки и 6 битки към сметката си. Ториан Уолдън се разписа с 12 точки, Марко Ягодич-Куридза добави 11 точки и 6 битки, а Емануел Тери наниза 10 точки.

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) Даниел Хакет изигра страховит мач за ЦСКА (М) и остави 29 точки (6/8 от тройката) и 6 битки. Уил Клайбърн добави с 18 точки, а звездата Майк Джеймс бе удържан до единствено 9 точки.

В идващия кръг ЦСКА (Москва) приема Валенсия на 29 октомври от 19:00 часа, а Цървена звезда се насочва към Русия, с цел да се изправи против Химки ден по-късно, също от 19:00 часа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР