Отборът на Царско село победи с 1:0 Созопол в мач

...
Отборът на Царско село победи с 1:0 Созопол в мач
Коментари Харесай

Царско село направи нова крачка към елита

Отборът на Царско село победи с 1:0 Созопол в мач от 21-ия кръг на Втора лига. Единственото попадение означи Павел Петков в средата на втората част. Тогава в 65-ата минута Петър Кюморджиев спъна в наказателното поле Божидар Кацаров и съдията Димитър Буров уточни бялата точка. Зад топката застана Петков, като първичният му удар бе избавен от аварийния вратар Свилен Нотев, само че при добавката кълбото към този момент беше във вратата.

Като цяло гостите от София бяха по-активният отбор през целия мач и справедливо стигнаха до триумфа. Пропуски пред вратата на домакините направиха още Димитър Петков и Светослав Диков. Созопол от своя страна едвам в края на мача потегли по-смело напред, само че по този начин и не съумя да отмъкне нищо от срещата.

По този метод Царско село резервира преднината си от три точки на върха в класирането на Втора лига. Царете са с 47 точки преди всичко, а вторият Ботев (Враца) е с 44. Созопол от своя страна стартира да губи очаквания за избавление и остава на предпоследно място с едвам 14 точки, което е на цели 10 под чертата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР