Отборът на трябва да защити всички титли, които спечели през

...
Отборът на трябва да защити всички титли, които спечели през
Коментари Харесай

Байерн трябва да защити всичките си трофеи, смята Боатенг

Отборът на би трябвало да отбрани всички трофеи, които завоюва през 2020 година. На това мнение е централният бранител. Баварците наподобяват като любимец номер 1 за девета поредна купа в Бундеслигата и нов успех в шампионата за Купата на Германия, само че в Шампионската лига само е успявал да вдигне трофея поредни пъти, като това се случи три пъти сред 2016 и 2018 година. Въпреки това, опитният защитник има вяра, че той и съотборниците му имат сили да изравнят сходно достижение.

" Защо да не изградим една нова епоха в Шампионската лига с младия състав, който имаме? ", сподели Боатенг пред " Кикер ". " Няма да ни бъде елементарно, само че като се изключи 2019 година постоянно съумяваме да стигнем надалеч в шампионата в последните години. Не считам, че има доста тимове, които могат да се похвалят с качеството, което ние имаме ", добави международният първенец с Германия от 2014 година.

Според Боатенг,,, Реал Мадрид, и вероятно могат да бъдат единствените трудности на пътя на " баварската машина ". " Надявам се да мога да остана на терена оптимално дълго време. След края на кариерата ми обаче не считам да ставам треньор. Това е по-стресиращо даже от това да си футболист. Иска ми се да мога да извозвам повече време със семеството ми ", добави Боатенг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР