Отборът на Тракия Пловдив спечели два златни медала на финалите

...
Отборът на Тракия Пловдив спечели два златни медала на финалите
Коментари Харесай

Тракия спечели два златни медала на финалите при жените на държавното първенство по художествена гимнастика за ансамбли

Отборът на Тракия Пловдив завоюва два златни медала на финалите при дамите на държавното състезание по художествена гимнастика за ансамбли, категория " Елит ", което приключи през днешния ден в зала " София " в столицата.

Пловдивските гимнастички, които през вчерашния ден станаха първи и в многобоя, през днешния ден взеха купите на пет обръча с оценка 33.050 точки и на три ленти/две топки с 30.450 точки.

На второ място на пет обръча е отборът на Илиана с 32.975 точки, който стана трети на ленти и топки с 26.300 точки. Левски-Триадица взе бронз на обръчи с 32.950 и сребро на ленти и топки с 27.550 точки.

При девойките старша възраст две златни оценки завоюваха грациите на клуб Илиана - на пет обръча с 31.300 точки и на пет чифта бухалки с 30.075 точки.

Теа Денс стана първенец при девойки младша възраст на пет обръча с 28.300 точки, а Левски 2 победи на пет ленти с 24.725 точки.

При 11-годишните преди всичко на комбиниране без апарат е Тракия 2 (Пловдив) с 25.750 точки, а на пет топки златото взеха гимнастичките на Илиана 2 с 24.225 точки.

Главен арбитър на надпреварата е генералният секретар на Техническия комитет към Европейската гимнастика Християна Тодорова с асистент за " А " категория е Камелия Игнатова, а за " Елит " категория - Ирина Чернева. Домакин взаимно с БФХГ е Семеен кодекс Илиана.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР