Отборът на Тотнъм продължава със силния си старт на сезона

...
Отборът на Тотнъм продължава със силния си старт на сезона
Коментари Харесай

Тотнъм разби Лестър в шоу с осем гола

Отборът на Тотнъм продължава със мощния си старт на сезона във Висшата лига, откакто в среща от 8-ия кръг " шпорите " надиграха с 6:2 вкъщи състава на Лестър, като Хюн Мин-Сон осъществя хеттрик за успеха.

С триумфа лондончани се изравниха на върха в подреждането с тима на Манчестър Сити, като двата отбора имат по 17 точки, само че по-добрата головата разлика дава преимущество на " жителите ". За Лестър пък шестата поредна загуба остави " лисиците " на дъното със единствено една точка.

На " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " срещата стартира по желан метод за футболистите на Брендън Роджърс, които откриха резултата в 6-та с гол от дузпа от Юрий Тилеманс.

Голове на Хари Кейн и Ерик Дайър обаче в 8-та и 21-та минута обърнаха развоя в интерес на домакините.

В края на първата част пък Джеймс Мадисън беше прецизен за " лисиците ", с цел да възвърне още веднъж паритета, само че скоро след подновяването на играта Родриго Бентакур още веднъж изведе лондончани напред.

Резултатът 3:2 в интерес на " шпорите " се задържа до последните 20 минути на мача, когато пристигна моментът на Хюн Мин-Сон, който сред 73-та и 86-та минута беше прецизен на три пъти, с което оформи и крайния резултат 6:2.

Със събраните 17 точки в първите си седем дуела Тотнъм изравни най-хубавия си старт на сезон във Висшата лига в историята си. Предишният случай, в който лондончани записаха сходно достижение бе през сезон 2016/17, когато отпред на отбора беше Маурисио Почетино.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР