Отборът на Тотнъм продължава да се интересува от футболиста на

...
Отборът на Тотнъм продължава да се интересува от футболиста на
Коментари Харесай

Тотнъм не се отказва от Адама Траоре

Отборът на Тотнъм продължава да се интересува от футболиста на Уулвърхемптън Адама Траоре, макар несполучливият опит да вземат крилото през януари. Мениджърът Антонио Конте има предпочитание да добави още един нападател към своите редици преди затварянето на трансферния прозорец, като Траоре е обсъждан като повсеместен вид евтино.

Въпреки привличането на Ричарлисон от Евертън, Конте продължава да желае да подпише с различен нападател и се изследват няколко разнообразни варианти. „ Express Sport “ написа, че Траоре е един от играчите, които са мощно обсъждани от управлението на клуба, като спортният шеф Фабио Паратичи е огромен обожател на испанеца.

Фланговиият футболист беше съществена цел на „ шпорите “ през януари. 26-годишният Траоре обаче избра да се върне в Барселона чартърен, само че откакто направи единствено 11 участия за „ каталунците “, те взеха решение да не задействат клаузата му за откупуване и той се върна на „ Молиню “.

Траоре може да стане свободен сътрудник, откакто договорът му с „ вълците “ изтича в края на сезона и към този момент отхвърли няколко оферти за удължение на договора си през предходната акция, а позицията му не се е трансформирала на този стадий. Поради тази причина от Уулвс са подготвени да го продадат, с цел да могат да завоюват известна сума от него.

Бившият състезател на Мидълзбро би бил повсеместен състезател в системата на Конте, като се има поради, че той може да играе на всички позиции в офанзива.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР