Отборът на Тотнъм понесе сериозен удар по амбициите си за

...
Отборът на Тотнъм понесе сериозен удар по амбициите си за
Коментари Харесай

Тотнъм загуби двама ключови играчи до края на годината

Отборът на Тотнъм понесе сериозен удар по упоритостите си за мощно показване във Висшата лига през този сезон, откакто загуби двама съществени играчи до края на годината. Извън игра през идващите два месеца ще бъдат централният бранител Мики ван де Вен и халфът Джеймс Мадисън.


Ван де Вен напусна наложително терена през първото полувреме за загубата от Челси в понеделник, като мениджърът на " шпорите " Анге Постекоглу разкри, че той е с разтегнато сухожилие. Мадисън изпитваше болки в глезена след срещата със " сините ", като в началото се мислеше, че казусът не е сериозен, само че и той ще прекара известно време в лазарета. " Ситуацията с Мадръс е доста по-лоша, в сравнение с си мислехме. На идващия ден нещата не изглеждаха добре, изпратихме го за скенер и най-вероятно е навън до края на годината ", сподели Постекоглу, който през вчерашния ден бе награден за Мениджър на месеца във Висшата лига за трети следващ път.

Извън игра за към месец ще бъде и нападателят Ричарлисон, а за днешния мач с Уулвърхемптън осъдени са бранителите Кристиан Ромеро и Дестини Удоджи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР