Отборът на Тотнъм победи с категоричното 4:1 Рома в приятелския

...
Отборът на Тотнъм победи с категоричното 4:1 Рома в приятелския
Коментари Харесай

Тотнъм разпердушини Рома в САЩ

Отборът на Тотнъм победи с безапелационното 4:1 Рома в приятелския мач сред двата отбора, игран в Сан Диего, Съединени американски щати. Срещата бе от шампионата " International Champions Cup ", като тя бе първа в него и за двата противника.

Рома откри резултата още в 3-ата минута. След хубава многоходова композиция топката стигна до Патрик Шик в наказателното поле, той се освободи от трима бранители и от близко вкара.

Разостта на италианците обаче бе къса. В 9-ата минута Люк Еймъс опита центриране, топката бе блокирана от бранител, само че все пак стигна до Фернандо Йоренте, който надскочи директния си надзирател и я прати в мрежата за 1:1.

В 18-ата минута Тотнъм излезе напред в резултата. Ерик Ламела центрира от фаул, ударът на Лукас Моура бе избавен от вратаря, само че от близко Йоренте довкара топката в мрежата.

Десет минути по-късно и Моура съумя да се разпише. Бразилецът получи чуудесно центриране отдясно и с глава прати топката в мрежата за 3:1.

В самия завършек на полувремето Моура вкара и още едно попадение. Диагонален шут на Муса Сисоко бе избавен от вратаря, само че топката се озова в бразилеца пред наказателното поле, който си освободи пространство и с удар по земя оформи крайното 4:1.

Сега и за двата отбора следва да се изправят против Барселона. Първо това ще стори Тотнъм на 29 юли, а по-късно е и мачът на Рома с каталунците на 1 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР