Отборът на Тотнъм обмисля да си върне Кристиан Ериксен това

...
Отборът на Тотнъм обмисля да си върне Кристиан Ериксен това
Коментари Харесай

Конте ще опита да върне Ериксен в Тотнъм през лятото

Отборът на Тотнъм обмисля да си върне Кристиан Ериксен това лято. Датската звезда блесна след забележителното си завръщане в дейния футбол с екипа на Брентфорд.

Както е известно, Ериксен загуби схващане по време на мача на Дания против Финландия от груповата фаза на Европейското състезание предходната година, което докара до слагането на дефибрилатор, с цел да може да продължи да играе. Бившият му клуб Интер обаче беше заставен да освободи плеймейкъра, защото разпоредбите на Серия А не му разрешават да играе с сходно устройство.

Това обаче разреши на „ пчеличките “ да привлекат 30-годишният Ериксен, който от този момент се завърна в игра с гръм и тропот. Той означи дебютния си гол за Брентфорд при страхотната победа с 4:1 като посетител на Челси.

Сега „ I News “ твърди, че от Тотнъм желаят да си върнат някогашния състезател и са нетърпеливи да сключат договорка с него. Смята се обаче, че Манчестър Юнайтед и Нюкасъл също се интересуват от Ериксен.

Мениджърът на „ шпорите “ Антонио Конте обаче може да изиграе основна роля, защото двамата работиха дружно в Интер и завоюваха купата в Серия А предишния сезон.

Договорът на Ериксен с Брентфорд е единствено до лятото. Това значи, че той би станал свободен сътрудник в края на акцията. „ Пчеличките “ обаче биха желали да запазят звездата си в дълготраен проект.

Ериксен прекара седем сезона в Тотнъм, преди да премине в Интер през януари 2020 година.

Three Prem clubs 'battling to sign Christian Eriksen this summer’
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР