Отборът на Тотнъм обмисля да привлече без пари вратаря на

...
Отборът на Тотнъм обмисля да привлече без пари вратаря на
Коментари Харесай

Тотнъм поглежда към вратаря на Саутхемптън

Отборът на Тотнъм обмисля да притегли без пари вратаря на Саутхемптън Фрейзър Форстър през лятото. Юго Лорис към момента е неоспорим номер 1 за „ шпорите “, а Пиерлуиджи Голини не можа да го измести по време на наема му от Аталанта и италианският пазач се чака да се завърне в Серия А след края на сезона.

Сега „ The Athletic “ оповестява, че лондончани са си харесали британския национал Форстър, който ще бъде разполагаем като свободен сътрудник, защото договорът му на „ Сейнт Мерис “ изтича в края на месец юни.

Тотнъм се готви да укрепи тима си преди идващия сезон, така е на път да се завърне в Шампионската лига. Те се нуждаят единствено от една точка против Норич Сити в последния си мач в неделя, с цел да си подсигурят мястото в най-престижния клубен шампионат.

И една позиция, която клубът желае да укрепи, е под рамката на вратата, като мениджърът Антонио Конте е на мнение, че на отбора е нужен авариен вратар. „ Шпорите “ ще се стремят да сключат договорка с Форстър, когато сезонът завърши и харесват концепцията да имат британски пазач, прибавя изданието, изключително в случай че намерят място в Шампионската лига.

Форстър пък към този момент се е сбогувал със своите съотборници от Саутхемптън, като се твърди, че някогашният състезател на Селтик не се чака да играе в последния мач на клуба за сезона против Лестър Сити. Опитният Форстър има и шест мача за Англия. За последно той беше извикан от Гарет Саутгейт за контролните мачове против Кот д'Ивоар и Швейцария през март тази година.

Все отново е малко евентуално е Форстър да размени Лорис за титулярното място, който е в десетия си сезон в Тотнъм и подписа нов двугодишен контракт с клуба, който ще го задържи в северен Лондон до 2024 година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР