Отборът на Тотнъм е много близо до това да привлече

...
Отборът на Тотнъм е много близо до това да привлече
Коментари Харесай

Тотнъм е много близо до защитник на Барселона

Отборът на Тотнъм е доста покрай това да притегли чартърен централния бранител на Барселона Клеман Лангле. „ Marca “ твърди, че договарянията сред двата клуба са в доста напреднала фаза, а самият футболист към този момент е изразил желанието си да играе за лондончани. Французинът е имал и други предложения, само че е избрал „ шпорите “ поради това, че тимът ще вземат участие в Шампионската лига. Говореше се, че интерес към Лангле е имало и от Рома.

Информацията гласи, че от Барселона са предпочитали непрекъснат трансфер, само че британският клуб е бил срещу подобен вид за момента, тъй че „ каталунците “ са приели, че към този момент Лангле отива единствено чартърен. Все още двата клуба договарят за това кой ще заплаща заплатата на централния бранител. В Тотнъм не са съгласни да покриват цялостния размер на възнаграждението на играча, каквото е желанието на Барселона.

Междувременно „ Goal “ написа, че Тотнъм би желал да притегли и левия бек на Виляреал Первис Еступинян, за който се чакат да бъдат платени към 15 милиона евро.

На мястото на Лангле в Барселона, треньорът Шави Ернандес желае да притегли централният бранител на Севиля Жул Кунде.

Tottenham are in talks to sign Clément Lenglet on loan from Barcelona, reports
— B/R Football (@brfootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР