Отборът на Тотнъм е много близо до назначаването на нов

...
Отборът на Тотнъм е много близо до назначаването на нов
Коментари Харесай

Тотнъм може да се сдобие с много изненадващ нов мениджър

Отборът на Тотнъм е доста покрай назначението на нов управител. Британският „ Telegraph “ оповестява, че е реализирано съглашение с Пауло Фонсека за контракт за 2+1 сезона.

Както е известно, „ шпорите “ търсят нов ментор след уволнението на Жозе Моуриньо през април, като той беше краткотрайно заместен от Райън Мейсън. Клубът се опита да убеди досегашния ментор на Интер Антонио Конте, само че съгласно информациите, той не остана впечатлен от оферти му план.

По тази причина Тотнъм се е обърна към Фонсека, който през предишните два сезона беше треньор на Рома, само че договорът му не беше удължен. Интересното е, че точно сънародникът му Моуриньо го наследи отпред на „ вълците “.

Със задачата да откри нов управител на лондончани се зае Фабио Паратичи, който ще бъде разгласен за нов състезателен шеф на клуба след 11-те години, прекарани в Ювентус. Очаква се Фонсека да пътува за британската столица през този уикенд или при започване на идната седмица, като в новия си тим той ще работи с друг от досегашния си треньорски щаб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР