Отборът на тотално надигра , но спечели само с 1:0

...
Отборът на тотално надигра , но спечели само с 1:0
Коментари Харесай

Болоня спечели, но голямата новина е друга

Отборът на тотално надигра, само че завоюва единствено с 1:0 вкъщи в среща от 9-ия кръг на Серия “А”. се разписа в последната минута на първото полувреме. С този резултат домакините заобиколиха изравняването на неприличен връх за най-дълга серия от мачове, в които тимът инкасира попадение в шампионатите от топ 5. До през днешния ден съставът на Болоня беше допускал най-малко по един гол в 41 следващи срещи, а върховото достижение е на от 1960-а година - в 42 поредни срещи. С това беше комплициран край и на рекордната серия в италианския шампионат въобще. Болоня не беше запазвал " суха мрежа " от 14 месеца насам.

Bologna keep a clean sheet!
— Alasdair Mackenzie (@aksmackenzie)
За момчетата на това е трета победа в последните четири кръга, като те не престават обаче да нямат тъждество. Кротоне си е твърдо финален - без триумф и с едвам 2 точки на своята сметка.

Болоня разреши на гостите единствено един път да стрелят в очертанията на вратата, само че до последно не можеше да се отпусне, тъй като водеше едвам с 1:0.

Иначе Сориано се потвърждава като състезател за семействата, тъй като от началото на сезона е взел присъединяване в осем от попаденията на “Ренато Дал’Ара” - пет гола и три асистенции, като по този индикатор е №1 в калчото.

Серия А 9 кръг, неделя 29 ноември  Болоня 1:0краен резулат  Кротоне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР