Отборът на Торонто Раптърс постигна драматична победа със 106:103 при

...
Отборът на Торонто Раптърс постигна драматична победа със 106:103 при
Коментари Харесай

Торонто с драматичен обрат срещу Мемфис в НБА

Отборът на Торонто Раптърс реализира трагична победа със 106:103 при визитата си на Мемфис Гризлис в среща от постоянния сезон на НБА.

" Гризлитата " за втора поредна среща бяха без огромната си звезда Джа Морант, който е с разтежение на китката, само че даже и без него на паркета Мемфис направляваха дуела и малко преди края на третата четвърт имаха преднина от 15 точки при 86:71.

В решителните 12 минути обаче гостите от Канада съумяха да стигнат до поврат и макар че изоставаха в резултата през съвсем цялото време се поздравиха с крайната победа.

Секунди преди сирената Джарън Джаксън-младши имаше късмет да прати срещата в продължение, само че пропусна стрелбата и по този начин Мемфис Гризлис позволиха осма загуба в последните си девет срещи.

В отсъствието на Морант Дезмънд Бейн стана най-резултатен за " гризлитата " с 26 точки, до момента в който за спечелилите от Торонто сенегалецът Паскал Сиакам вкара 19 пункта.

След този триумф Торонто Раптърс заема 11-то място в Източната конференция с баланс 25-30, до момента в който Мемфис Гризлис остават на 2-та позиция на Запад с баланс 32-21.

В друга среща от миналата вечер в НБА водачът в Западната конференция Денвър Нъгетс без звездата Никола Йокич в редиците си отстъпи с 98:128 при визитата си на Минесота Тимбъруулвс.

Ето ги и останалите резултати в НБА от миналата нощ:

Шарлът Хорнетс – Орландо Меджик 113:119

Индиана Пейсърс – Кливланд Кавалиърс 103:122

Ню Йорк Никс – Филаделфия 76ърс 108:97

Ню Орлиънс Пеликанс – Сакраменто Кингс 136:104



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР