Отборът на Торино надви с класическото 3:0 у дома Аталанта

...
Отборът на Торино надви с класическото 3:0 у дома Аталанта
Коментари Харесай

Торино срази Аталанта и остави бергамаските четвърти пореден мач без успех в Серия А

Отборът на Торино надделя с класическото 3:0 вкъщи Аталанта в финален дуел от 14-ия кръг на Серия " А " и по този метод записа петия си триумф от началото на сезона в италианското състезание.

В звезда на вечерта за " биковете " се трансформира колумбиецът Дуван Сапата, който по подигравка на ориста играта като преотстъпен точно от състава на " бергамаските ".

Именно той даде задатък на торинци в 22-ата минута, разписвайки с удар от границата на вратарското поле след асистенция на Никола Влашич, а в добавеното време на срещата оформи и крайния резултат с осъществяване от междинна отдалеченост.

Между двата гола на Сапата пък при започване на втората част прецизен за домакините бе и Антонио Санабриа, който осъществя дузпа, отсъдена за задържане на Джорджо Скалвини в наказателното поле против Алесандро Бунджорно, което беше маркирано след интервенция на ВАР.

С триумфа си Торино събра 19 точки и се изкачи на 10-ото място в подреждането, до момента в който Аталанта е две позиции по-нагоре с пункт повече, като в понеделник вечер момчетата на Джан Пиеро Гасперини позволиха своята трета загуба в последните си четири срещи в шампионата и към този момент повече от месец са без победа в Серия " А ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР