Отборът на Торино изпусна спечелени три точки срещу Верона, след

...
Отборът на Торино изпусна спечелени три точки срещу Верона, след
Коментари Харесай

Надежда на Юве и бивш милански ас натъжиха Торо

Отборът на Торино изпусна извоювани три точки против Верона, откакто водеше с 2:0 до 88-ата минута, само че позволи равнене. Яго Фалке и Мбайе Нианг дадоха преднина за " биковете " преди почивката, само че в края Мойс Кийн и Джампаоло Пацини скапаха настроението на момчетата на Синиша Михайлович.

В 31-ата минута Фалке приключи бърза акция на " биковете ". Адем Ляич получи топката наоколо до аутлинията, последва пас към испанеца и вратарят Николас трябваше да бърка в мрежата. В последната минута от първата част феновете станаха очевидци на атракция от страна на Нианг. Бившият нападател на Милан се прояви като бразилската легенда Роналдо и сред четирима бранители в жълто порази близкия ъгъл на вратата - 2:0.

В заключителната част Верона натисна газта и това промени картината. В 89-ата минута Мойс Кийн, който е благосъстоятелност на колоса Ювентус, и ветеранът Пацини от дузпа вгорчиха живота на домакините. Така Торо пропусна да се приближи до водачите в класирането, а Верона записа втори хикс и продължава да търси първи триумф през сезона.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 7 кръг, неделя 1 октомври  Торино 2:2краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР