Отборът на Светкавица Търговище продължава да е лидер в класирането

...
Отборът на Светкавица Търговище продължава да е лидер в класирането
Коментари Харесай

Юноши на Черно море и Спартак мачкат наред в трета лига

Отборът на Светкавица Търговище продължава да е водач в класирането в Трета Лига Североизточна група и след 14-ия кръг. Днес футболистите на Милен Петков разпиляха отбора на Кубрат с 8:0. По два гола за триумфа осъществиха Станислав Желязков, Никола Василев, Любо Михалев и Станислав Иванов. Така Светкавица е първи с 30 точки, а Спартак Варна и Черноморец Балчик са с по 26. " Соколите " обаче имат два мача по-малко - отсрочени срещи с Лудогорец 3 и Доростол Силистра.

Любопитното е, че в отбора от Търговище играят 11 футболисти минали през двете варненски школи Черно море и Спартак, а множеството от тях и с много мачове в професионалния футбол. Това са Станислав Желязков, Костадин Иванов, Станислав Иванов, Николай Илиев, Данаил Борисов, Любо Михалев, Иво Михайлов, Никола Василев, Никола Арнаудов, Георги Димитров, Даниел Димитров..

Тимът се събира от мач на мач и все пак е отличник в подреждането към този момент близо 10 кръга. За момента считаните за любимци отбори на Спартак и Черноморец Балчик, които макар аматьорския си статут се готвят на професионално равнище, не престават да дишат във врата на Светкавица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР