Отборът на Света в лицето на Григор Димитров и Александър

...
Отборът на Света в лицето на Григор Димитров и Александър
Коментари Харесай

Григор и Зверев донесоха успех на Света срещу Австралия в супер шоуто FAST 4

Отборът на Света в лицето на Григор Димитров и Александър Зверев реализираха победа над Отбор Австралия в огромното шоу "FAST 4 Showndown " в Сидни.

Световните №3 и №4 реализираха победи в мачовете си надлежно против Лейтън Хюит и Ник Кириос, а австралийците зарадваха феновете, изпълнили трибуните на "Кен Розуел Арена " с триумф на двойките.

Демонстративната конкуренция се организира за четвърта поредна година като бе кулминационната точка на първия спортен ден на шампионата в Сидни, който е последният предшестващ Аустрелиън Оупън.

С трима от най-хубавите тенисисти сега и някогашният №1 в света Хюит обаче шоуто бе обезпечено, а почитателите несъмнено останаха доволн от видяното, което включваше както зашеметяващи разигравания, по този начин и доста занимателни моменти.

Първи бе мачът на най-хубавите младоци. Те си размениха по един сет във формата до 4 гейма, само че в решителния тайбрек Зверев надви с 5:1.

След това Григор бе безапелационен против двукратния първенец от Големия шлем и след 4:1, 4:2 донесе успеха на международния тим.

В двойките Кириос и Хюит надвиха с 5:3 в съдбоносен тайбрек, откакто преди този момент завоюваха първия сет с 4:1 и изгубиха втория с 2:4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР