Отборът на Струмска слава (Радомир) спечели ценни три точки в

...
Отборът на Струмска слава (Радомир) спечели ценни три точки в
Коментари Харесай

Десетима от Струмска слава извоюва ценна победа срещу Марица

Отборът на Струмска популярност (Радомир) завоюва скъпи три точки в гостуването си на Марица (Пловдив) в среща от 19-ия кръг във Втора лига.

Срещата стартира трдуно за домакините от Марица и още в 16-та минута гостите съумяха да стигнат до попадение, осъществено от дузпа от Ивайло Стоянов, макар че останаха съществени подозрения за правотата на отсъждането на 11-метровия наказателн удар. В обстановката бранителят на “пиратите” Иван Колев опита да поеме топката на гърди, само че кълбото отскочи в рамото му, а действието му бе подбудено като нерегламентирано от основния арбитър Станимир Тренчев.

Минути по-късно футболистите на Струмска популярност (Радомир) бяха покрай ново попадение, само че изстрелът на състезател в “червено-бяло” излезе в навън. В рамките на няколко минути пловдвчани имаха искания за неостъдена дузпа, които съдията подмина. Така се стигна до 35-та минута, когато Георги Каранейчев от състава на гостите бе изпъден за удар без топка. Устремът на пловдивчани след аления картон се ускори и изстрел на Рангел Игнатов три минути по-късно замалко да порази вратата на Радослав Костадинов.
В 40-та минута Венцислав Гюзелев бе съборен в наказателното поле на Струмска популярност (Радомир) и основният арбитър отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад точката за осъществяване на углавен удар и пропусна да изравни след положително избавяне на стража на гостите.

До края на първата част Марица (Пд) сътвори две положителни благоприятни условия за гол, които обаче не оползотвори.
Останали с човек по-малко и бранещи нежния си задатък, гостите от Радомир започнаха да накъсват играта. Домакините от Пловдив пробваха да наложат напън и притиснаха своя конкурент в неговата половина. През цялото второ полувреме футболът липсване на стадион “Марица” в Пловдив, а футболистите на Струма популярност (Радомир) удържаха скъпата победа, с която резервираха възможностите си за оставане в групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР