Отборът на Струмска слава продължава с невероятното си представяне от

...
Отборът на Струмска слава продължава с невероятното си представяне от
Коментари Харесай

Струмска слава продължава с победите, вече е на второ място във Втора лига

Отборът на Струмска популярност продължава с невероятното си показване от началото на сезона във Втора лига. В дуел от четвъртия кръг на шампионата отборът от Радомир стигна до успеха с 2:1 като посетител на Кариана (Ерден) след късен гол на резервата Ангел Маджиров. С триумфа играчите на Владимир Димитров събраха 10 точки в актива си и към този момент са втори в подреждането, единствено на две зад водача Царско село.

Христо Кирев бе дал задатък за радомирци с попадението си в 52-ата минута. В 61-ата домакините възвърнаха равенството посредством Николай Дичев. Надеждите им за първа точка обаче “посечени” в даденото от основния арбитър Ивайло Ненков продължение. Така скъпият за Славата гол бе дело на резервата Маджиров.

Секунди откакто Струмска популярност стигна до успеха след гол в добавеното време, наставникът нахлу на терена и нанесе няколко удара по основния арбитър Ивайло Ненков. Загубилият разум Джамбазки бе изведен с полиция от терена.

Деянието му сигурно ще му донесе доста тежка санкция от Дисциплинарната комисия. Не е ясно дали и самият притежател на скромния клуб от монтанското село няма да прибегне до фрапантни ограничения, откакто отборът му продължава да бъде закотвен на дъното без точка в актива си.

Кариана (Ерден) - Струмска популярност (Радомир) 1:2
0:1 Кирев 52'
1:1 Дичев 61'
1:2 Маджиров 90' ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА КАРИАНА (ЕРДЕН)

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА СТРУМСКА СЛАВА

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА

ГОЛМАЙСТОРИТЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА Втора лига 4 кръг, събота 18 август  Кариана (Ерден) 1:2краен резулат  Струмска слава
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР