Отборът на Страсбург спечели с 1:0 първия мач срещу Айнтрахт

...
Отборът на Страсбург спечели с 1:0 първия мач срещу Айнтрахт
Коментари Харесай

Страсбург тресна Айнтрахт в първия мач

Отборът на Страсбург завоюва с 1:0 първия мач против Айнтрахт (Франкфурт) от плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Френският отбор, който в профил Локомотив (Пловдив) в предния кръг, даде поръчка, че има още по-големи упоритости и може да спре един от любимците в шампионата. Единственият гол в срещата означи Кевин Зохи в 33-ата минута.

Мачът стартира добре за домакините. В 12-ата минута Димитри Лиенард бе открит сецнтиране в наказателното поле, само че ударът му не откри задачата.

В 33-ата минута Страсбург откри резултата. При едно центриране от корнер топката тупна подло и Зохи бе най-съобразителен в създалото се меле, с цел да стреля във вратата за 1:0.

През второто полувреме Айнтрахт взе самодейността. Даичи Камада на два пъти обстрелва вратата в началните минути, само че и в двата случая вратарят Матц Сайс се намеси добре.

Последва късмет за Страсбург в 60-ата минута, когато Людовик Ажорк бе открит на добра позиция, само че малко не му доближи да насочи голов удар.

Гостите обаче продължиха да основават по-интересните положения и с пропуски пред вратата на французите се регистрираха още Желсон Фернандес, Давид Абрахам и Филип Костич, само че до попадение по този начин и не се стигна.

Така Страсбург ще има минимално преимущество преди реванша в Германия. Айнтрахт обаче надали се е предал и сигурно ще опита да потърси поврат на собствен терен, като ще се нуждае от победа с два гола.

Лига Европа final кръг, четвъртък 22 август  Страсбург 1:0краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР