Отборът на стъпи на върха в Ла Лига след ценна

...
Отборът на стъпи на върха в Ла Лига след ценна
Коментари Харесай

Атлетико продължава да върви по шампионски

Отборът на стъпи на върха в Ла Лига след скъпа победа с 2:0 вкъщи над в мач от 12-ия кръг. Първото полувреме беше мъчно за момчетата на, само че след почивката те постановиха волята си с точни изстрели на (56) и (72). Това беше седма поредна победа за „ рохибланкос “ в испанския хайлайф. Атлети продължава да има единствено два позволени гола.

се завърна в състава на Атлети след преболедуван ковид. В предни позиции той получи поддръжка от първата минута от и Тома Льомар в странна групировка с трима бранители. Преди почивката гостите от „ “ се бранеха устойчиво и нападнаха нерядко. В петата минута Луис Суарес овладя в наказателното поле, финтира вратаря, само че си поведе прекомерно дълго. В 26-ата подаде доста хитро към, който не съумя да преодолее.



В 56-ата минута получи топката на скорост по десния фланг и мигновено я центрира. Луис Суарес се размина с нея, само че Тома Льомар съумя да я доближи и от дребен ъгъл означи за 1:0. Това беше първо попадение за френския нападател от 20 април 2019 година насам. В 72-ата минута Трипиър се пребори за висока топка и изведе Маркос Йоренте. Испанският халф надбяга бранител, навлезе в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, удвоявайки преднината на " дюшекчиите ".


Ла Лига 12 кръг, събота 5 декември  Атлетико Мадрид 2:0краен резулат  Реал Валядолид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР