Отборът на Специя допусна загуба с 2:3 в гостуването си

...
Отборът на Специя допусна загуба с 2:3 в гостуването си
Коментари Харесай

Гълъбинов заменен при загуба на Специя

Отборът на Специя позволи загуба с 2:3 в гостуването си на Карпи от 25-ия кръг в Серия “Б”. Българският нападател Андрей Гълъбинов стартира като титуляр за гостите, само че бе сменен в 67-ата минута от Окереке.

Иначе мачът бе като влакце на ужасите. Домакините поведоха в резултата в 30-ата минута с попадение на Мастакио, само че по-късно гостите направиха поврат през втората част с голове на Гияси в 49-ата и Окереке в 72-ата минута.

В края обаче Карпи още веднъж съумя да обърне нещата в своя изгода и да стигне до успеха. В 85-ата минута Марсура възвърне равенството, а в добавеното време на мача Кулибали стана огромният воин за домакините, вкарвайки за крайното 3:2.

В различен мач от кръга Козенца на Андреа Христов се наложи с 1:0 като посетител на Перуджа. Българският защитник обаче още веднъж не влезе в игра и изгледа мача от аварийна пейка.

След този кръг Специя заема 7-ото място в таблицата с 34 точки, Перуджа е на 9-ата позиция с 32 точки, Козенза се изкачи до 11-ата позиция с 30 точки, а Карпи се намира на 16-ото място с 21 точки. Водач е Бреша с 46 точки, пред Палермо с 42 и Пескара с 41. Серия Б 25 кръг, събота 23 февруари  Карпи 3:2краен резулат  Специя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР