Отборът на Спартак не е победил в Търговище, тъй като

...
Отборът на Спартак не е победил в Търговище, тъй като
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров обясни защо Спартак изпуснал победата в Търговище

Отборът на Спартак не е победил в Търговище, защото е изпуснал да вкара втори гол, откакто е повел в резултата. Това съобщи за „ Петел ” Енгибар Енгибаров. Както към този момент писахме, спартаклии направиха 1:1 със Светкавица в първия си мач от новия сезон в Трета лига – Североизточна група. Илиян Неделчев изведе варненци напред в 27-ата минута, само че домкините изравниха в 60-ата.

Ето коментарът на Енгибар Енгибаров:

„ Първо, желая да благодаря на нашите последователи за безрезервната поддръжка. Като цяло надиграхме Светкавица, само че откакто поведохме, изтървахме няколко обстановки за втори гол, с който щяхме да затворим мача. В първите 15 минути на второто полувреме пък по необясними аргументи им предоставихме самодейността и изравниха. Изобщо след почивката подходихме малко безгрижно, като че ли чакахме сами да се бият.

Знаехме, че такива тимове ще разчитат против нас на статични положения и изсипани топки, знаем също, че всеки тим ще дава максимума против Спартак.

Добре е, че този мач е първоначално, с цел да си извадим поучения и да не повтаряме позволените неточности отсега нататък. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР