Отборът на СПАЛ 2013 се наложи с 1:0 като домакин

...
Отборът на СПАЛ 2013 се наложи с 1:0 като домакин
Коментари Харесай

СПАЛ прекърши десетима от Болоня, но трябва да благодари на... Дестро

Отборът на СПАЛ 2013 се наложи с 1:0 като хазаин над Болоня в първия мач от 27-ия кръг на италианската Серия “А”. Единственото попадение в срещата осъществя три минути след почивката Алберто Граси. Той изпрати топката в долния ляв ъгъл на Антонио Миранте с впечатляващ изстрел от воле отвън наказателното поле след осъществяване на ъглов удар.

Двубоят се разви кошмарно за гостите от Болоня. Още в 8-ата минута наставникът на гостите Роберто Донадони бе заставен да извърши промяна, защото Андреа Поли се контузи и на негово място влезе в игра Годфред Донса. Само две минути по-късно бранителят Джанкарло Гонсалес получи пряк червен картон за жестоко нарушаване и Болоня остана с 10 души.

В 93-ата минута Федерико Матиело от СПАЛ също получи червен картон, а секунди по-късно Болоня имаше златен късмет да избегне провалянето, само че юношата на Интер и някогашен нападател на Рома Матия Дестро го опропасти с необикновен пропуск, като от оптимално близко разстояние не съумя да уцели противниковата врата.

Така СПАЛ удържа успеха и се поздрави с втори следващ триумф в шампионата след 3:2 против Кротоне посетител в предишния кръг. СПАЛ е 16-и в класирането с 23 точки, а Болоня заема 12-а позиция с 33 точки.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 27 кръг, събота 3 март  Спал 2013 1:0краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР