Отборът на Созопол се подсили с още един млад перспективен

...
Отборът на Созопол се подсили с още един млад перспективен
Коментари Харесай

Созопол привлече нов полузащитник

Отборът на Созопол се укрепи с още един млад перспективен полузащитник. Иван Караиванов е седмото ново попълнение на втородивизионния отбор от началото на пролетния дял от шампионата.

Морският отбор има политика да притегля млади перспективни състезатели, на които да развива качествата, с цел да вървят нагоре към Първа и Втора лига. Това е следващ късмет за младия футболист да покаже своите качества в професионалния футбол.

Иван Караиванов направи през вчерашния ден всекидневен дебют с екипа на отбора, през втората част в контролата с Янтра Габрово, приключила 1:1 в Стара Загора, като сподели, че им качества да се бори с конкуренцията в отбора. Маргарит Димов не се тормози да дава късмет на младите футболисти, а той самият счита, че това е пътят един тим да върви нагоре, да надгражда последователно и да се развива позитивно. Все повече сътрудници у нас би трябвало да последват образеца на експерта, с цел да могат българските тимове да берат плодовете след време и да има фрагменти за националния тим.

Иван Караиванов е следващото ново име в състава на Маргарит Димов. Дефанзивният полузащитник, който е родом от Чепеларе, роден на 7-и март 2000 година, бе картотекиран в последния ден преди гостуването на Добруджа.

За последно Караиванов игра в състава на Родопа Смолян, а преди този момент бе съотборник в Атлетик Куклен с различен някогашен футболист на Созопол - Иван Ангелов, който в този момент играе в отбора от Смолян. Караиванов е минал през двете пловдивски школи на Ботев и Локомотив, като има единствено положителни мнения за него от "смърфовете " и "канарчетата ".

От клуба му желаят здраве, триумфи и незабравими мигове с екипа на "небесносините ", с цел да радва правилните последователи на "АРЕНА СОЗОПОЛ ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР