Отборът на Созопол се подсили с още две нови попълнения

...
Отборът на Созопол се подсили с още две нови попълнения
Коментари Харесай

Созопол представи двама

Отборът на Созопол се укрепи с още две нови попълнения в края на лятната подготовка. След напускането на Свилен Нотев по персонални аргументи, управлението на " небесносините " притегли още един млад вратар, роден 1998-а година - Владислав Великин. Влади е играл в Америка в последните две години с аматьорския тим на ФК Грийн Уайт, с който записва и мачове с полупрофесионални клубове в Чикаго. Преди това се е състезавал в частни тимове и за отбора на гимназията си.

За малко е упражнявал с тимовете на Етър и Марек. Така Созопол към този момент има двама млади и надарени вратари в лицето на Петър Александров и Влади Великин. Петър е артикул на школата на Черноморец (Бургас), роден 2001 година, а през този сезон към този момент ще попада и в групата за мачовете. Опитният руснак Роман Васенев пък би трябвало да внесе успокоение този сезон под рамката, а Созопол да извърши задачата - влизане във Втора лига.

Другото ново попълнение е прочут футболист на бургаската футболна общност. Юношата на Черноморец (Бургас) Мариян Димитров. Младият бранител, роден през 1998г., стана първият притежател на премията ''играч на месеца'' на почитателите на " акулите " за предишния сезон, а наградата бе връчен точно преди мача със Созопол, когато " небесносините " изпуснаха успеха на стадион " Черноморец ". Срещата приключи 2:2 с гол на домакините в добавеното време.

Мариян стартира кариерата си в Черноморец (Бургас), само че откакто печели бронзов орден с детския тим на " акулите ", дружно с още шестима свои съотборници, са привлечени в столичната школа на ДИТ Спорт. Следва къс престой в Царско село, а по-късно минава и в Нефтохимик, с цел да се завърне още веднъж в Черноморец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР