Отборът на София Армада записа впечатляваща победа със 104:75 над

...
Отборът на София Армада записа впечатляваща победа със 104:75 над
Коментари Харесай

София Армада спечели дербито с Т.Н.С.-Ентъртейнмънт

Отборът на София Армада записа впечатляваща победа със 104:75 над Т.Н.С.-Ентъртейнмънт в среща от програмата на деветия кръг в Четвърта дивизия. Това е четвърти следващ триумф с най-малко 12 точки разлика за “танкистите ”, които не престават да се намират в отлична форма от началото на сезона.

Момчетата на Николай Николов заеха второто място във краткотрайното класиране с баланс от 7-1, какъвто е и този на третия Движи Се-Проензи. Т.Н.С.-Ентъртейнмънт остава на четвърта позиция с актив от 6-3.

Иван Иванов избухна с 39 точки, 9 битки и 6 асистенции при 11/16 пукотевица от тройката за спечелилите. Капитанът на отбора Веселин Добрев също се показа чудесно с 30 точки, 7 асистенции и 5 откраднати топки, а Иля Игнатов добави 12 точки и 15 битки.

Иво Георгиев финишира с 15 точки и 6 битки за Т.Н.С.-Ентъртейнмънт. Марио Юруков означи 13 точки и хвана 10 битки, Калоян Велинов вкара 12 точки, а Делян Ценков и Мартин Соколчев прибавиха по 10 точки.

Движи Се-Проензи не разреши на неналичието на централизация в последните минути да попречи на победната серия на отбора. Отборът се поздрави с трети следващ триумф в Четвърта дивизия, откакто надделя Нитрос със 79:73 в дуел от десетия кръг. Движи Се-Проензи водеше с 19 точки при започване на последната четвърт, само че разликата бе скъсена до единствено три в края, преди основна тройка на Ангел Братанов да фиксира крайния резултат.

Така Проензи излиза на първото място в класирането с баланс от 8-1, до момента в който Нитрос е на шеста позиция с актив от 4-6.

Петър Данчев поведе спечелилите с 22 точки, 11 битки и 5 асистенции. Ангел Братанов вкара още 17 точки със 7 битки, Драгомир Цанов означи 16 точки, а Александър Тодоров завърши с дабъл-дабъл от 14 точки и 13 битки.

Юлиан Николов осъществя 26 точки за тима на Нитрос. Пламен Ангелов се разписа с дабъл-дабъл от 20 точки и 12 битки, а Стефан Василев добави 13 точки, 6 битки и 5 асистенции.

Снимка: НАЛБ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР