Отборът на Славия се наложи с минималното 1:0 при гостуването

...
Отборът на Славия се наложи с минималното 1:0 при гостуването
Коментари Харесай

Славия надви ЦСКА 1948 като гост и съхрани шансовете си за топ 6

Отборът на Славия се наложи с минималното 1:0 при гостуването си на ЦСКА 1948 в среща от последния 30-и кръг на постоянния сезон на Първа лига.

На стадиона в Бистрица двата отбора изиграха един равносилен дуел, в който обаче липсваха рисковите положения пред едната и пред другата врата.

И тъкмо когато мачът отиваше към нулево тъждество, в 89-ата минута на сцената излезе Емил Стоев от екипа на " белите " и с отлично удар от ждроп от дъгата на наказателното поле донесе трите точки на своя отбор при дебюта на краткотрайния ментор Ангел Славков, който размени на поста напусналия Златомир Загорчич.

Успехът резервира възможностите на Славия за място в топ 6 в края на постоянния сезон, като тимът събра 49 точки и ще се надява Локомотив Пловдив да не успее да завоюва семейството си на Левски в понеделник (8 май), което би означавало, че столичани ще бъдат последният участник в шампионската група във етапа на плейофите.

От друга страна пък ЦСКА 1948 резервира 3-ата си позиция с 59 пункта, макар че " алените " пропуснаха да завоюват в трети следващ дуел от шампионата.

Преди старта на плейофите обаче за момчетата на Тодор Янчев обаче следва извънредно значимият реванш в полуфиналите от шампионата за Купата на България против Локомотив София идната сряда (10 май). ЦСКА 1948 ще влезе в тази среща след триумф с 3:2 в първия мач като посетител.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР