Отборът на Славия приема новака Арда Кърджали във втори мач

...
Отборът на Славия приема новака Арда Кърджали във втори мач
Коментари Харесай

Славия ще търси победа на Арда

Отборът на Славия приема новака Арда Кърджали във втори мач от днешната стратегия на efbet Лига. Двубоят е на стадион „ Славия” в столичния квартал „ Овча купел” и е с начален час 20,30. часа

Срещата може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG ще проследим срещата минута по минута.

В предишния кръг „ белите” направиха 0:0 с първенеца Лудогорец в абсурден от съдийско естество мач. Реферът Стефан Апостолов направи фрапантни неточности, а съдийската комисия взе решение да го в профил от нарядите за неустановен интервал от време.

Президентът на столичани Венцеслав Стефанов пък бе санкциониран солено от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз поради обидните реплики към Апосотолов след края на мача. Босът н „ белите” бе много благополучен в репликите си, а това му донесе глоба от 5000 лв..

Славия ще бъде без вратаря си Антониос Стергиакис, който бе изпъден с пряк червен картон без да има каквато и да е било неточност от гръцкия пазач. Контузени не престават да бъдат Янис Карабельов и Дарко Тасевски.

През седмицата пък цели четирима играчи на столичани получиха повиквателни за младежкия народен отбор, а Галин Иванов бе викнат в състава на „ трикольорите” за квалификацията против Англия.

В Арда пък могат да бъдат удовлетворени от положителните вести, които дохвърчаха от Министерски съвет. Тимът от Кърджали получи финансова помощ в размер на 2,5 млн. лв. за модернизирането на стадион „ Арда Арена”.

В предишния кръг новакът в елита взе точка от коравия отбор на Черно море, макар че в огромна част от мача игра с човек по-малко. Наказан в лагера на Арда е Румен Овсепян.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР