Отборът на Славия приема днес от 19 часа на националния

...
Отборът на Славия приема днес от 19 часа на националния
Коментари Харесай

Славия се връща в реалността срещу Локо Пд

Отборът на Славия приема през днешния ден от 19 часа на националния стадион “Васил Левски” Локомотив Пловдив в реванша от плейофите за разпределение на местата от 7-о до 10-о в Първа лига.

Двубоят е без значение за “белите”, които през седмицата завоюваха Купата на България, откакто надделяха Левски след осъществяване на дузпи и си осигуриха присъединяване в Лига Европа. Не по този начин стоят нещата за пловдивчани, които могат да стигнат до финала за седмото място против Черно море, в случай че отстраняват Славия.

Предпоставките за това са положителни, защото “черно-белите” завоюваха първия мач с 3:1. При възможен триумф на Славия, то финалът се обезсмисля, а Черно море ще се изправи против третия от първата шестица на неговия стадион на 24 май.

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович има проблеми със състава.С травми са съществени футболисти като Пиргов, Асен Георгиев, Езе и Анте Аралица, а осъден е Игор Банович. Колегата му Златомир Загорчич включи в групата много юноши, което е знак, че за белите този мач не е приоритет. Сръбският експерт пусна в отмора Георги Петков, Костадин Велков, Иван Минчев, Георги Йомов, Галин Иванов, както и Емил Мартинов, който е контузен.

Това трансформира Локомотив във любимец за продължение напред и вероятно присъединяване в борбата за седмото място с Черно море. Стигне ли се до подобен конфликт, то първият мач ще е във Варна в сряда от 19 часа, а реваншът ще е на 19 май, събота, от 19,45 часа.

Вероятни сформира:

Славия: Наков, С. Александров, Ст. Велков, Христов, Буров, Узунов, Карабельов, М. Цветанов, Чунчуков, Н. Милев, М. Ангелов.

Локомотив Пд: Милина, Велковски, Булят, Везалов, Мухамед, Умарбаев, Траянов, Марчев, Буна, Бакалов, Михалиевич.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР