Отборът на Славия постина обрат от 0:1 до 2:1 при

...
Отборът на Славия постина обрат от 0:1 до 2:1 при
Коментари Харесай

Славия обърна Левски на Герена с гол в 89-ата минута, Ивелин Попов изпусна дузпа за сините

Отборът на Славия постина поврат от 0:1 до 2:1 при визитата си на Левски в дуел от 18-ия кръг на Първа лига.

Срещата на стадион „ Георги Аспарухов “ започва с попадение на Славия още в третата минута, когато Галин Иванов пусна извеждащо подаване по земя към Ахмед Ахмедов зад защитата на „ сините “. Нападателят на „ белите “ овладя, нахлу в наказателното поле и с изстрел около стража Пламен Андреев се разписа в долния десен ъгъл на вратата. Голът, обаче, бе анулиран след интервенция на ВАР, защото Ахмедов е бил в състояние на засада.

Все отново резултатът в дуела бе открит в 20-ата минута от Левски. Цинами комбинира с Уелтън на левия фланг, който съвсем от аутлинията в наказателното поле на Славия центрира топката на границата на вратарското поле, където непокритият Ивелин Попов с глава се разписа в горния десен ъгъл на стража Светослав Вуцов.

„ Сините “ получиха правото да изпълнят дузпа в 54-ата минута, откакто изстрел на Уелтън се отби в ръката на капитана на „ белите “ Галин Иванов в пеналтерията на гостите. Зад топката застана голмайстора Попов, който стреля в долния десен ъгъл, само че вратарят Вуцов мазета топката в корнер.

Славия изравни резултата в 77-ата минута, когато Емил Стоев центрира от ъглов удар в наказателното поле на Левски, Абдулахи Шеху игра с глава, само че даде топката на Емил Виячки, който с воле от точката за осъществяване на дузпа се разписа в долния десен ъгъл на вратаря Андреев.

„ Белите “ направиха цялостен поврат в 89-ата минута, когато Галин Иванов нахлу в наказателното поле на Левски и с пета върна топката на границата на пеналтерията, където връхлитащият Ерол Дост с мощен изстрел се разписа в долния десен ъгъл на вратата.

В класирането Славия събра актив от 32 точки и се изкачи на четвъртото място, на три пункта зад третия ЦСКА 1948. Левски пък остава на шестата позиция с 29 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР