Отборът на Славия постигна обрат от 0:1 до 2:1 срещу

...
Отборът на Славия постигна обрат от 0:1 до 2:1 срещу
Коментари Харесай

Славия завърши лагера в Турция с победа над руския Оренбург след обрат

Отборът на Славия реализира поврат от 0:1 до 2:1 против съветския Оренбург в последната си другарска среща от подготвителния си лагер в турския курорт Тюрклер.

Оренбург откри резултата в срещата след четвърт час игра от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Людовик Соарес след изстрел на Николай Титков в наказателното поле на българския отбор. Именно Титков се нагърби с осъществяването от „ бялата “ точка, разписвайки се в противоположния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Светослав Вуцов.

Славия изравни резултата в 22-ата минута след група неточност от страна на вратаря на съветския отбор. Силно изритана топка от половината на „ белите “ се озова отляво в наказателното поле на Оренбург, стражът Гошев понечи да я улови с ръце, само че прозорливият и неотстъпчив Тони Тасев пръв стигна до топката и се разписа в опразнената врата за 1:1.

Съставът на Златомир Загорчич направи цялостен поврат четири минути, откакто възвърне паритета. Кристиян Добрев напредна по дясното крило и сподели забележителни финтьорски качества, като промуши топката сред краката на десния краен защитник на Оренбург, след което проби в пеналтерията на гостите, настройки си топката и с фалцов диагонален изстрел прати кълбото в далечния низък десен ъгъл на вратаря Гошев.

В предходните си контроли Славия реализира победа над казахстанския Кизилжар, приключи наедно със словенския първенец Марибор и позволи загуби от сръбския Младост Лучани и съветския Факел.

Веднага след дуела с Оренбург, „ белите “ потеглят с клубния рейс за летището в Анталия, откъдето с под наем полет до Пловдив ще се приберат в България.

Припомняме, че в понеделник, 6 февруари, от 15 часа на стадион „ Александър Шаламанов “ Славия ще изиграе последната си инспекция против Балкан от Ботевград.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР