Отборът на Славия победи с 2:1 като гост състава на

...
Отборът на Славия победи с 2:1 като гост състава на
Коментари Харесай

Славия наказа грешките на Септември и временно се настани в топ 6

Отборът на Славия победи с 2:1 като посетител състава на Септември София в столично дерби, играно на Националния стадион " Васил Левски ".

Домакините започнаха срещата по-добре, само че макар че на пръв взор владееха самодейността неточност в тяхната защита разреши на Тони Тасев да даде задатък на " белите " в края на първата част, разписвайки се с глава след центриране на Галин Иванов.

В 76-а минута пък гостите наказаха нова груба неправилност в редиците на Септември, откакто Петър Чуич сбърка при опита си да върне една топка обратно, което разреши на Славия да провежда бърза контраофанзива, която приключи с гол на Владимир Николов, който по подигравка на ориста осъществя първото си попадение с екипа на " белите " във вратата на своя някогашен клуб.

" Синьо-червените " въпреки всичко откриха метод да върнат един гол посредством Кристиян Пешов, който беше прецизен в 88-а минута, само че за повече момчетата на Светослав Петров нямаха сили и по този начин те позволиха своята пета поредна загуба в българското състезание.

За Славия пък тази победа значи, че тимът към този момент има актив от 45 точки и краткотрайно се настани на 6-а позиция преди дуела на Локомотив Пловдив против Спартак Варна по-късно довечера.

Тимът на Септември пък остава на 13-о място с 22 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР