Отборът на Славия победи Лудогорец с 3:2 като гост в

...
Отборът на Славия победи Лудогорец с 3:2 като гост в
Коментари Харесай

Славия удари Лудогорец в Разград

Отборът на Славия победи Лудогорец с 3:2 като посетител в мач от 18-ия кръг на Първа лига. По програмата дуелът трябваше да се организира през вчерашния ден, само че поради затрупания терен на " Хювефарма Арена " срещата бе отсрочена за през днешния ден.


От самото начало първенците не стояха добре на терена и бяха осъдени в 30-та минута, когато Франко Русо си означи автогол след остро центриране по земя отдясно. Малко преди почивката Рик Джонатан изравни със мощен и прецизен удар от далечно разстояние, само че " белите " започнаха по-добре втората част и още веднъж излязоха напред в 48-та минута, когато Мартин Сораков се разписа с глава след центриране на Денислав Александров. Шест минути по-късно капитанът на столичани Галин Иванов повиши на 3:1 отблизо разстояние след нова асистенция на Александров, а силите на " орлите " стигнаха да върнат един гол посредством резервата Кайо Видал в 67-та минута.

По този метод Лудогорец записа трета загуба от началото на сезона и остава на трето място в класирането с 36 точки, пет по-малко от водача ЦСКА, който е изиграл мач повече. Славия продължава възхода си под управлението на Златомир Загорчич и се изкачи до 11-та позиция с актив от 20 точки.

По-рано през днешния ден ЦСКА 1948 се изкачи до пето място в класирането на Първа лига, откакто победи Арда с 3:0 като посетител в отсрочен мач от третия кръг на шампионата. Двата отбора трябваше да играят през вчерашния ден в София в дуел от 18-ия кръг на шампионата, само че той бе отсрочен поради мощните снеговалежи.

Ден по-късно Арда и ЦСКА 1948 се срещнаха в Кърджали в отсрочена среща, а гостите взеха трите точки. Ивайло Чочев изведе " алените " напред в 18-та минута, а Неделко Пишчевич удвои 10 минути по-късно. Малко след почивката Елитон оформи крайното 3:0 след асистенция на Георги Русев.

По този метод ЦСКА 1948 към този момент има 29 точки и измести Левски от петата позиция в класирането, до момента в който Арда е на седмо място с актив от 28 точки. /БГНЕС /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР