Отборът на Славия осъществи втори обрат в рамките на няколко

...
Отборът на Славия осъществи втори обрат в рамките на няколко
Коментари Харесай

Славия с нов обрат, този път срещу Ботев Враца

Отборът на Славия реализира втори поврат в границите на няколко дни. " Белите " надвиха с 3:1 като посетител на Ботев Враца и резервира възможностите си за класиране в първата шестица. Домакините поведоха посредством Венцислав Керчев в 6-ата минута, а по-късно пропуснаха още няколко положения за втори гол. " Белите " изравниха посредством Радослав Кирилов в 38-ата минута. След почивката Славия тотално надигра своя противник голове на Цветелин Чунчуков и Владислав Узунов стигнаха до трите точки.
 Два обрата и 5 гола при успеха на Славия над Черно море
Домакините можеха да открият резултата още в 48-ата секунда. Домовчийски изпревари Велковски и опита да засече рисково центриране отляво, само че не съумя. Топката се удари в крайници на защитника на гостите и се насочи към вратата на Стергиакис, който обаче внимаваше и мазета в корнер.

Шест минути по-късно Ботев въпреки всичко стигна до гол. Апостолов центрира от фаул, а Керчев не остави шансове на стража на Славия, пронизвайки го с глава за 1:0.

В началото на втората част играта бе равностойна, а забавните обстановки липсваха заради тежкия терен. Постепенно Славия стартира да владее играта и стартира да основава положения пред вратата на Ботев. В 60-ата минута Тасевски изведе Ради Кирилов, само че защитник на зелените блокира изстрела на Кирилов. Малко по-късно Янис Карабельов опита да изненада стража на домакините след параболичен удар с глава, само че топката мина над напречната греда.

Така се стигна и до 78-та минута, в която " белите " съумяха да излязат напред в резултата. Димитър Велковски откри непокрития Чунчуков и таранът на Славия с шут отблизо разстояние бе безсърдечен.

Осем минути по-късно, гостите сложиха точка на разногласието. Славчо Шоколаров центрира от фаул към непокрития Владислав Узунов, който си спря топката и с диагонален шут я прати в долния ляв ъгъл не остави шансове на Красимир Костов и оформи крайното 3:1.

С този триумф Славия се приближи на четири точки от шестото място, където сега е Черно море, които този кръг одобряват водача Лудогорец.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР