Отборът на Славия е първият финалист в турнира за Купата

...
Отборът на Славия е първият финалист в турнира за Купата
Коментари Харесай

Славия чака Левски или ЦСКА на финала за Купата

 Целят с бутилка треньора на Славия в Благоевград
Отборът на Славия е първият финалист в шампионата за Купата на България, откакто победи Ботев Пловдив с 1:0 в реванша на националния стадион.

Първият мач в Пловдив приключи с триумф 2:1 на Ботев, само че с помощта на гола на непознат терен продължава напред и чака своя противник, който ще бъде избран на следващия ден след изиграването на реванша сред Левски и ЦСКА.

Първите 45 минути минаха равностойно, а след почивката столичани натиснаха доста съществено своя противник. В 64-ата минута " белите " стигнаха до дузпа, откакто Пламен Димов фаулира Ивайло Димитров. Именно той се нагърби с осъществяването на наказателния удар и откри резултата.

В оставащите минути пловдивчани потърсиха изравнителен гол и стигна до него в 77-ата минута посредством Стивън Петков, само че той беше анулиран заради засада.

Повторенията обаче демонстрираха, че засада е нямало и Петков е в чиста позиция.

Най-спорният миг в дуела обаче пристигна в 84-та минута, когато централният бранител на Славия Стефан Велков ритна в наказателното поле при игра без топка Жоао Пауло, само че основният рефер Станислав Ставров даде знак играта да продължи и сподели жълт картон на Йордан Минев за оборване на решението му.

В оставащите минути не се игра доста футбол, като " белите " бавеха играта. В последна сметка Славия завоюва и се класира за първи край от 2011 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР