Отборът на Синя приказка I, съставен от ветерани на Левски,

...
Отборът на Синя приказка I, съставен от ветерани на Левски,
Коментари Харесай

Ветераните на Левски спечелиха демонстративния мач навръх 108-ия рожден ден на клуба

Отборът на " Синя приказка I ", формиран от ветерани на Левски, които се подвизаваха на " Герена " по време не първия престой там като треньор на Станимир Стоилов, завоюва демонстративния дуел, с който беше сложена кулминационната точка във връзка 108-ия рожден ден на клуба.

В спектакъла на стадион " Георги Аспарухов " играчите, които доближиха до 1/4-финалите в Купата на УЕФА, а по-късно влязоха и в групите на Шампионската лига се постановиха с 4:2 над настоящия тим на Левски - " Синя приказка II ", който преди тъкмо 10 дни победи в шампионата за Купата на България.

Головете за спечелилите осъществиха Димитър Телкийски, Станислав Ангелов, Димитър Иванков и Валери Домовчийски, а в техните редици блестяха още имената на играчи като Даниел Боримиров, Седрик Бардон, Христо Йовов, Георги Иванов-Гонзо и други.

За сегашния тим на " сините " пък точни бяха Билал Бари и Радослав Цонев.

На почивката сред двете полувремена пък Националният клуб на последователите на Левски връчи на " сините " трофеят от последната шампионска купа на тима през 2009 година, който още веднъж ще заеме своето място в музея на клуба.

Честванията във връзка 108-ия рожден ден на Левски продължиха през целия ден, като всичко стартира на " Могилката ", където пред последователите приказваха мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков, наставникът Станимир Стоилов, както и изпълнителният шеф Иво Ивков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР